Pánske plavky


Pánske plavky

Rovnako ako dámy, tak aj páni majú v dnešnej dobe možnosť širokého výberu plaviek. Môžu si zakúpiť plavky rôznych farieb, strihov a samozrejme dĺžky. Ak sa chcete dámam zapáčiť a upútať svojim vzhľadom na pláži či kúpalisku, správny typ plaviek môže ešte viac podtrhnúť váš image.Pri pánskych plavkách platí to isté ako pri plavkách dámskych a to, že správne zvoleným strihom a farbou plaviek môžete pekne vytvarovať postavu a zmierniť jej nedostatky.Ponuka pánskych plaviek sa rok čo rok rozširuje, takže istotne nebude problém vybrať tie najvhodnejšie a najviac vám sediace. Pánske plavky sa vyrábajú v niekoľkých prevedeniach a záleží len na vás, ktoré prevedenie si vyberiete. Všeobecne najobľúbenejšie pánske plavky sú šortkové, ale stále obľúbené sú aj vykrojené (slipové) druhy plaviek. Ďalším druhom pánskych plaviek sú tanga plavky, avšak tie sú z pohľadu žien nie veľmi obľúbené.

Pánske plavky - stále sú trendy pánske plavky strihu slipového, trenkového, boxerkového a šortkového.
Pre aktuálnu letnú sezónu sú ideálnym riešením extravagantnejšie vzory či nápadité farby. Ak nechcete príliš experimentovať, tak nič nepokazíte plavkami v modrej, zelenej, čiernej či šedej farbe. Ideálnym vzorom sú zvislé prúžky či kľukaté vzory.


Slipové plavky sú klasickým strihom pánskych plaviek a u mužov aj naobľúbenejším modelom. Moderné sú stále klasické jednofarebné, ale aj s rôznym prešívaním a motívmi

Trenkové sú veľmi obľúbené najmä u mladšej populácie. Pristanú každej postave. Tiež prevládajú vzory a farebnosť.

Šortky sú dostupné pre každú vekovú kategóriu.
Najobľúbenejšie sú u tínedžerov.